Baksida.se

Posters för köket

retro posters

Den stora trenden för tillfället är bakning. Bakning till kaffet, fest och inte bara tårtor utan massor av anledningar till att baka, så som födelsedagsfesten, julbaket, studenten, barnkalas och naturligtvis till alla fina sommardagar med saft, kaffe och mys för hela familjen.

Färgglatt ska det vara och naturligtvis ska det smaka bättre än vad det ser ut. Vad som passar bäst är inget som är givet utan en känsla att det ska stämma överens med det unika tillfället. En jordgubbstårta på midsommar brukar vara en klassiker som alltid går hem. Pepparkakor till jul brukar också vara en klassiker. Börja vid det traditionella och tänk sedan utanför boxen så brukar det bli succé. Alltså en klassiker och ett litet udda bakverk så du bryter tradition brukar uppskattas.

Ställ sedan upp hela mästerverket och fotografera hela härligheten. Beställ sedan posters, rama in och pryd köks väggen så har du ett perfekt minne från ditt mest lyckade bak. Retro posters är extra populärt!

Detsamma kan du göra med ett bak av matbröd och köket känns direkt mer allround och den där riktiga trivselkänslan infinner sig och inspireras till fler bak och fler posters.